V aktuálním čísle Radničních listů Havířov (květen 2024) najdeme informace také o našem gymnáziu, přesněji o studentech a učitelích GKH.

V článku Město Havířov ocenilo vynikající pedagogy a žáky za rok 2023 se dočteme o ocenění RNDr. Yvonne Puffer za dlouholetou kvalitní, tvůrčí, pedagogickou a výchovnou činnost. Společně s paní profesorkou byli oceněni i studenti Šimon Brožek (současná 3.B) za úspěšnou reprezentaci v celostátních i mezinárodních týmových fyzikálních soutěžích a Hana Samuhelová (nyní kvinta) za vítězství v okresním kole Olympiády v českém jazyce a úspěšnou reprezentaci v kole krajském. Stejné úspěchy pak zopakovala i v Dějepisné olympiádě. Mezi oceněnými žáky byl i Jonatan Brožek (nyní student 1.A) za 2. – 3. místo v okresním kole Fyzikální olympiády, které získal ještě jako žák 9. třídy ZŠ Mládežnická.
Stránka je pod odkazem RL_6

V dalším článku na str. 15 si pak můžeme připomenout česko-španělskou spolupráci našich studentů a vyučujících se skupinou španělských studentů z La Aldea na Kanárských ostrovech.
Článek je na stránce RL_15

Celé vydání Radničních listů 05/2024 je zde.